Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

YRITYS

 

Medego tarjoaa Uudenmaan alueella laadukasta ja ammattitaitoista ensiapukoulutusta sekä luento- ja koulutuspalveluja edullisesti ja tarkoin kohdennettuna yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Yrityksen toiminta on eettistä, työn kohdetta kunnioittavaa ja ympäristötekijät huomioivaa. Asiakkainamme ovat niin oppilaitokset, eri alojen yritykset kuin urheilu- ja harrasteseuratkin.

 

Yrityksen keskeisenä tavoitteena on tyytyväinen asiakas ja pitkäkestoiset asiakassuhteet.

 

Medegon opetusideologian mukaan oppija pystyy ymmärtämään oppimansa vasta, kun hän hahmottaa kokonaisuuden yksityiskohtien joukon takaa. Medegon koulutukset tähtäävät aina siihen, että kurssilainen todella oppii, sisäistää ja hahmottaa opeteltavan asian. Usein niin negatiiviseksi koettu kysymys "Miksi?" kulkee tästä johtuen kaikkien kurssien punaisena lankana ja sitä suositellaan käytettävän myös kurssien aikana.

 Kurssien vahvuus on runsaat käytännön harjoitteet, jotka pyritään aina muokkaamaan asiakkaan mukaan tarpeisiin parhaiten sopivaksi.

 

Kouluttajana toimii sh (AMK), etk Sanna Rantanen, jolla on pitkä tausta niin työ- kuin harrastepuolella ensiavun sekä sen kouluttamisen parissa.  Vahvinta osaamisaluetta kouluttajalla ovat erityisesti akuuttitilanteiden ensiapu sekä eläinten kanssa toimiessa tapahtuvat tapaturmat.

 

 

 

 

Ota yhteyttä: info@medego.fi  puh. +358 44 987 0262