Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ensiaputaidot ovat tärkeitä hallita niin kotona, harrastusten parissa kuin työpaikallakin. Vanha sanonta "onnettomuus ei tule kello kaulassa" pätee hyvin nykypäiväänkin: koskaan ei voi tietää, missä joku saa sairaskohtauksen tai joutuu vaikkapa onnettomuuteen.

 

Työturvallisuuslain 46§ sisältää määräykset työpaikkojen ensiapuvalmiudesta. Työsuojeluhallinnon suositusten mukaisesti jokaisella työpaikalla olisi hyvä olla vähintään viisi prosenttia henkilöstöstä ensiapukoulutettuja alasta ja työpaikan koosta riippumatta. Lisäksi erityisen riskialttiilla aloilla on määritetty myös alakohtaisia vaatimuksia ensiapukoulutettujen määrästä ja koulutustasosta. Huomioithan, että yrityksesi voi saada KELA:lta korvausta ensiapukurssien järjestämiseen, kun tarvearvio on tehty yhdessä työterveyshuollon kanssa. Lisätietoa tästä

 

Medego tarjoaa Suomen Punaisen Ristin kurssiohjelmien mukaiset ensiapukurssit edullisesti ja helposti yrityksesi tai yhteisösi tiloissa. Ensiaputilanteiden harjoittelu autenttisessa ympäristössä (oma työpiste, harrastustilat tai muu vastaava) auttaa parhaiten toimimaan myös tositilanteen tullen. 

 

EA 1®

EA 2®

Hätäensiapukurssi 4–8t

Peruselvytyskurssi 4t

 

Suomen Punaisen Ristin ohjelmien mukaisten kurssien lisäksi Medego tarjoaa erilaisia räätälöityjä kurssi- ja luentopaketteja yrityksesi tai yhteisösi tarpeisiin sovitettuna. Esimerkiksi luentopaketti vaikkapa ratsastuskouluihin, oppilaitoksiin tai yrityksen tyhy-päiville voi sisältää harjoituksia ja tietoiskuja sovituista aiheista.

 

Räätälöidyt koulutus- ja luentopaketit 

 

Kerro yhteydenottolomakkeella tarpeenne koulutuksen suhteen, rakennetaan yhdessä toimiva koulutuskokonaisuus!

 

"Kurssissa hyvää oli käytännön harjoittelun paljous, selkeä opetus ja opettajan rohkaisut toimia. Opettajan kertomat tositapahtumat olivat mielenkiintoisia ja pistivät miettimään."

Ota yhteyttä: info@medego.fi  puh. +358 44 987 0262